Cozi imense la catafalcul reginei Elisabeta a II-a

Guvernul Marii Britanii a anunțat că mulțimea care așteaptă, la Londra, să-i aducă un ultim omagiu Reginei la Westminster Hall este la capacitate maximă, iar alte persoane decât cele existente nu se vor mai putea așeza la rând, în următoarele șase ore.

Mii de oameni așteaptă, încă de la primele ore ale dimineții, să îi aducă un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a. Ca să intre în clădirea Parlamentului, unde a fost depus vineri seară sicriul fostei suverane, au nevoie de foarte multă răbdare, timpul estimat fiind de 30 de ore.

Dar oamenii se așează, în liniște, la rând, spunând că nu sunt deloc deranjați de drumul pe care îl au de parcurs până la Westminster Hall și de orele luni de așteptare, informează Digi24. Ajunși la Westminster Hall, oamenii trec pe lângă sicriul Reginei, așezați pe două coloane. Nimeni nu are voie să se oprească mai mult de câteva secunde, iar la intrarea în clădirea istorică, veche de peste 900 de ani, trebuie să respecte controalele de securitate.

Regele Charles al III-lea se deplasează, tot astăzi, la Cardiff, încheind astfel turneul său în cele patru naţiuni constitutive ale Regatului Unit – Anglia, Scoţia, Irlanda de Nord şi Ţara Galilor.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată, luni, în abaţia Westminster din Londra.

Facebook

Comentarii

71 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *