Fotbalul european se mută în Orientul Mijlociu

Semifinalele Cupei Ligii Portugaliei se vor desfășura pe stadioanele Arabiei Saudite. Acest lucru a fost anunțat oficial de directorul Ligii Portugheze, Rui Caeiro.

„Nerăbdarea țărilor din Orientul Mijlociu de a găzdui astfel de competiții a crescut semnificativ și ne propunem să profităm de această oportunitate generată de piața însăși. Desigur, înțelegem dorința altor regiuni, dar este evident că Orientul Mijlociu deține un avantaj prin concentrarea și investiția în evenimente sportive, ceea ce este crucial în prezent”, – a citat Caeiro de A Bola.

Pe 23 ianuarie, în prima semifinală a turneului, Sporting va înfrunta Braga, în timp ce pe 24 ianuarie, Benfica va concura cu Estoril.

În sezonul precedent, Porto a câștigat Cupa Ligii, iar Benfica deține recordul celor mai multe victorii în turneu cu 7 titluri.

De remarcat este faptul că în prezent în Arabia Saudită au loc meciuri pentru Supercupa Spaniei. Ieri, în semifinale, Real Madrid a învins-o pe Atlético cu 5:3, iar astăzi Barcelona va juca împotriva Osasuna.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *