FCSB-ul lui Gigi Becali joacă la Oradea

Eveniment important pentru fotbalul bihorean, aflat de ani de zile în afara luminilor rampei, odată cu venirea la Oradea a celor de la FCSB, pentru o partidă în cadrul grupelor Cupei României.

Partida dintre FC Bihor şi FCSB, din prima etapă a fazei grupelor Cupei României, se va desfăşura miercuri cu începere de la ora 21:00 şi va avea loc, în premieră după 1990, în nocturnă pe Stadionul „Iuliu Bodola”. Potrivit gazdelor, echipa orădeană se va antrena în nocturnă în zilele de luni şi marţi, tocmai pentru a se obişnui cu evoluţia la lumina reflectoarelor.

În tribune sunt aşteptaţi în jur de 10.300 de spectatori, cei care şi-au achiziţionat bilete sau abonamente pentru acest meci, jocul fiind sold out încă de joi, 21 septembrie. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

„Suntem foarte fericiţi că am ajuns să fim locul întâi pe ţară la numărul de abonamente vândute. Am încercat să facem o campanie de vânzare de abonamente, cred că a fost şi în avantajul suporterilor să îşi achiziţioneze abonamentele, pentru a putea viziona toate meciurile, iar noi sperăm să fie alături de noi, nu doar la meciurile cu FCSB şi Dinamo din Cupa României, ci şi la celelalte meciuri din campionat”, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele clubului, George Tătar.(Digisport)

Facebook

Comentarii

56 de răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *