Fanii lui Liverpool vor protesta la meciul cu Atalanta

Fanii lui Liverpool, poziționați în tribuna Kop de la Anfield, vor desfășura o acțiune de protest în timpul meciului din Europa League împotriva Atalantei. Meciul dintre Liverpool și Atalanta va avea loc joi, 11 aprilie, de la ora 22.00.

Grupul de suporteri „Spion Kop 1906” a anunțat că se va abține de la utilizarea de steaguri și bannere tradiționale în secțiunea lor. Această decizie vine ca răspuns la anunțul lui Liverpool privind o creștere cu două procente a prețurilor abonamentelor pentru sezonul 2024/25.

Decizia clubului de a majora prețurile abonamentelor, împreună cu absența consultărilor cu fanii pe această temă, a stârnit nemulțumiri în rândul suporterilor. Ei cred că o astfel de politică a clubului va avea ca rezultat mai puțini fani fideli care vor putea participa în mod regulat la meciurile de acasă ale echipei.

Este de remarcat faptul că Liverpool a explicat decizia de a crește prețurile abonamentelor, invocând o creștere cu 40% a costurilor de întreținere a stadionului de acasă în ultimii 6 ani.

Liverpool vine după șapte meciuri consecutive fără eșec. Atalanta a pierdut ultimele două meciuri. Echipele s-au mai întâlnit în faza grupelor din UEFA Champions League în 2020. Din anumite motive, se pare că Jurgen Klopp va acorda prioritate Premier League și va sacrifica Europa League. O conjunctură pe care bergamezii o pot specula.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *