Fanii din Berlin protestează împotriva UEFA

În turul doi al fazei grupelor Ligii Campionilor, Union Berlin a pierdut cu portughezii de la Braga, 2 – 3, după ce au condus cu 2 – 0. Chiar înainte de începerea meciului, fanii echipei germane au susținut un protest împotriva UEFA.

Suporterii au atârnat pe tribuna centrală un afiș pe care scria următorul text: „Normele stadioanelor UEFA: nu vă pasă de sport, vă interesează doar banii”.

Această acțiune a fanilor Uniunii se datorează faptului că meciurile de acasă din Liga Campionilor se desfășoară nu pe arena de acasă, An der Alten Försterei, ci pe Stadionul Olimpic. Motivul este, potrivit UEFA, faptul că stadionul de acasă nu îndeplinește cerințele regulamentului.

Pentru clubul Union, aceasta este prima participare în Liga Campionilor din istorie. Sezonul trecut echipa a jucat în Europa League, unde a ajuns în 1/8 de finală și a pierdut în fața echipei belgiene, Union Saint Gilloise, cu scorul de 3:6.

Pe baza rezultatelor din primele două runde ale Ligii Campionilor, clubul berlinez ocupă locul patru în Grupa C fără nici un punct.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *