Evenimentele sportive au fost anulate într-un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a

Lumea sportului a reacționat joi la moartea Reginei Elisabeta printr-o serie de anulări de meciuri de cricket, golf, rugby și ciclism, în timp ce alții au ținut un minut de reculegere. Regina, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit în pace în casa ei din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Cea de-a doua zi a celui de-al treilea și decisiv test de cricket dintre Anglia și Africa de Sud, care a avut loc vineri la Oval, a fost suspendată în semn de respect, în timp ce meciurile din cadrul turneului național Rachael Heyhoe Flint Trophy au fost anulate.

Evenimente sportive anulate în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a

Liga Engleză de Fotbal (EFL) a anulat două meciuri programate pentru vineri, în timp ce fanii lui West Ham United au cântat o interpretare entuziastă a melodiei „God Save the Queen” înainte de meciul din Liga Conferinței Europa împotriva echipei române FCSB, joi. Un minut de reculegere a fost păstrat la meciurile din Europa League la care au participat echipe britanice, iar jucătorii au purtat brățări negre.

„O hotărâre privind restul meciurilor programate în acest weekend va fi luată în urma unei revizuiri a îndrumărilor oficiale de doliu, în plus față de o consultare suplimentară cu DCMS și alte sporturi vineri dimineață”, a precizat EFL.

Meciul din campionatul scoțian de vineri dintre Cove Rangers și Dundee a fost, de asemenea, amânat de Liga profesionistă scoțiană de fotbal. Presa britanică a relatat că și Premier League ar urma să decidă vineri asupra meciurilor din weekend. La Wentworth, care găzduiește Campionatul de golf BMW PGA, evenimentul vedetă al circuitului european DP World Tour, jocul a fost suspendat joi, iar organizatorii au anulat runda a doua de vineri.

Meciuri și competiții au fost oprite pentru un moment de reculegere

În ciclism, Turul Marii Britanii a anulat etapa a șasea de vineri, înainte de a anula și celelalte etape din weekend. Meciul lui Saracens împotriva lui Northampton Saints în Cupa Premiership Rugby, care va avea loc joi, a fost amânat, în timp ce Scottish Rugby a suspendat toate meciurile interne din acest weekend.

Autoritatea britanică pentru cursele de cai a suspendat, de asemenea, toate evenimentele pentru două zile. Cursele de cai erau pasiunea reginei, care era o participantă obișnuită la curse, precum și proprietară și crescătoare de cai de curse. Liga Națională de Fotbal american a ținut un moment de reculegere înainte de începerea meciului de deschidere a sezonului regulat dintre Los Angeles Rams și Buffalo Bills.

Campionatele de tenis U.S. Open și Formula 1 din cursele auto vor observa, de asemenea, momente de liniște. Președintele World Athletics, Sebastian Coe, a salutat-o pe regină pentru rolul său în organizarea cu succes a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Facebook

Comentarii

92 de răspunsuri

  1. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my
    blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Kudos! You can read similar text here: Sklep internetowy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *