Mihai Tudose: ”Nu s-a luat o decizie privind comasarea alegerilor”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, vineri, la Digi 24, că încă nu s-a luat o decizie în coaliţia de guvernare cu privire la comasarea alegerilor.

Fostul premier Mihai Tudose a precizat legat de viitorul coaliției de guvernare: „Această Coaliție va merge până în alegerile de la sfârșitul de an, parlamentare. Nu se poate sparge, fiindcă am intrat în anumite condiții în această coaliție”.

„Să nu credeţi că şedinţele astea lungi de coaliţie au un singur punct pe ordinea de zi, adică noi am vorbit două ore astăzi doar despre acest subiect. Sunt o mulţime de subiecte de discutat, cum ar fi stadiul implementării construcţiei de autostrăzi, cum ar fi execuţia bugetară”, a menţionat social-democratul.

Mihai Tudose a afirmat că sunt argumente şi în favoarea şi împotriva comasării alegerilor.

„Din păcate sau din fericire, toate aceste zbateri vor trebui să se finalizeze cât de rapid, fiindcă legal, la un moment dat, nu mai ai când să le faci. Teoretic în prima decadă a lunii martie ar trebui să fie gata. PSD îşi doreşte cea mai bună cale, pe care, recunosc, încă nu am găsit-o”, a explicat el.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *