Euro 2024: Israel – Islanda

Unul dintre meciurile grele din playoff-ul pentru UEFA Euro 2024, care va avea loc în Germania, va fi cel dintre Israel și Islanda. Meciul va începe în această seară de la ora 21:45.


Israelienii au terminat pe locul trei în grupa lor de calificare, acumulând 15 puncte în zece meciuri, după Elveția și România. Meciul crucial pentru Israel a fost împotriva României, unde a pierdut cu scorul de 1-2 în timp ce juca cu un avantaj numeric, acordând locul doi României și ajungând astfel la baraj. În Liga Națiunilor, Israelul și-a asigurat prima poziție, adunând opt puncte în patru meciuri. În cele cinci meciuri precedente, Israelul a suferit două înfrângeri, și-a asigurat două victorii și a avut un egal.


În grupa lor de calificare la Euro, Islanda a strâns zece puncte în zece meciuri, asigurându-și a patra poziție. La fel ca Israelul, performanța Islandei în Liga Națiunilor le-a facilitat calificarea la baraj. Islanda a reușit trei victorii și două înfrângeri în ultimele lor meciuri. Interesant este că în Nations League, Islanda a cedat primul loc în fața Israelului, adunând patru puncte în patru meciuri.

În ultimele lor întâlniri, Israelul și Islanda au jucat la egalitate cu un scor identic de 2-2.

Israelul și Islanda sunt echipe egale în ceea ce privește selecția jucătorilor, ceea ce face din acest meci o provocare grea pentru ambele părți. Fanii pot anticipa un joc aprig disputat. Adăugând la toate acestea și miza meciului se anunță mai degrabă un joc cu puține goluri.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *