Dueluri de foc în semifinalele Copei Libertadores

Joi noaptea, s-a încheiat prima manșă din semifinalele Copei Libertadores, cu cel de-al doilea meci dintre Boca Juniors – Palmeiras, 0 – 0. În prima semifinală, sută la sută braziliană, și la fel de echilibrată, Fluminense și Internacional au remizat, 2-2, miercuri pe stadionul Maracana. Returul se va juca miercurea viitoare la Porto Alegre.

Revenind la meciul vedetă, Palmeiras din Brazilia are un avantaj în semifinala de Copa Libertadores, după ce a remizat fără goluri la Boca Juniors în prima manșă de joi la Buenos Aires.

Echipa braziliană  își va exploata șansele în returul de la Sao Paulo, joia viitoare, încercând să ajungă în finală și să-și mai adauge un titlu, celor trei Cupe Libertadores, devenind astfel cel mai de succes club brazilian din competiție.

Casa lui Boca, La Bombonera, a fost neîncăpătoare pentru pasiunea suporterilor, dar oaspeții au fost cei care au început mai bine meciul, cu o șansă pentru Artur, însă atacantul brazilian a ratat de puțin poarta.

Boca, de șase ori câștigătoare a Libertadores, s-a apropiat de gol în minutul 16, când atacantul uruguayan Edinson Cavani a ratat și el cu o lovitură de cap.

Fostul atacant al lui Paris Saint-Germain, Cavani, a mai avut câteva șanse de gol irosite, arătând totuși că reprezintă unul dintre marile transferuri din această vară pentru cei de la Boca Juniors.  

Boca Juniors, care urmează să se confrunte duminică cu rivalii locali de la River Plate în ‘Superclasico’, s-a chinuit să exercite o presiune puternică în minutele finale, în timp ce Palmeiras a părut mulţumită să se întoarcă acasă cu un rezultat de 0-0.

.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *