Drăgușin a debutat în Premier League

Manchester United a remizat 2-2 cu Tottenham Hotspur pe Old Trafford, duminică, un rezultat dezamăgitor pentru echipa lui Erik ten Hag, care încearcă cu disperare să urce în clasamentul Premier League.

Richarlison și Rodrigo Bentancur au marcat pentru Spurs, care au rămas pe locul cinci în clasament, la egalitate de puncte cu Arsenal. United a urcat un loc până pe locul șapte, dar se află la opt puncte distanța de primele patru echipe.

Marcus Rashford a readus-o în cărți pe United, chiar înainte de pauză, cu un rapid unu-doi cu Hojlund pentru al patrulea gol al sezonului. Bentancur a marcat la mai puțin de un minut după pauză, preluând o pasă de la debutantul Timo Werner, înainte de a trimite mingea pe lângă portarul Andre Onana.

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp. Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *