Djokovic se desparte de antrenorul Goran Ivanisevic

Numărul unu mondial, Novak Djokovic, a luat decizia de a schimba antrenorul. Legendarul sârb și-a încheiat colaborarea cu Goran Ivanisevic, cu care a lucrat în ultimii șase ani.

Împreună cu Ivanisevic, Djokovic a câștigat 12 turnee de Grand Slam. Aceasta reprezintă jumătate din toate turneele de Grand Slam pe care Novak le-a câștigat.

„Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era în 2018, iar eu și Marian căutam să inovăm și să aducem un pic de magie duo-ului nostru. De fapt, nu am adus doar un serviciu mai bun, ci și multe râsete, distracție, clasamentul nr.1 de la sfârșitul anului, realizări record și încă 12 Grand Slam-uri (și câteva finale) la număr de atunci. Am menționat și un pic de dramă?

Eu și Goran am decis să nu mai lucrăm împreună acum câteva zile. Chimia noastră pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă. Šefinjo, mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc.” – a scris Djokovic pe pagina sa de Instagram.

Djokovic a avut un început greu de sezon. A pierdut în semifinalele de la Australian Open în fața lui Jannik Sinner și, ulterior, a ieșit din turneul Indian Wells Masters după o înfrângere în fața outsider-ului, Luca Nardi.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *