Descoperire șocantă: Armele lui Alain Delon. Arsenalul ilegal reaprinde scandalul din familie

Au descoperit armele lui Alain Delon. Un arsenal ce cuprindea 72 de arme de foc şi peste 3.000 de cartuşe a fost confiscat în cadrul unei percheziţii efectuate la domiciliul lui Alain Delon. Actorul nu deţine ”nicio autorizaţie care să-i permită să deţină vreo armă de foc”, anunţă procuratura franceză. Delon (88 de ani) are și un poligon de tir pe proprietatea sa.

Percheziţia a avut loc după ce mandatarul însărcinat cu protecţia judiciară a lui Alain Delon a constatat, în timpul unei vizite, că actorul deţinea o armă de foc. Anchetatorii au descoperit acum un veritabil arsenal: 72 de arme, în special din categoria A (arme de război) și B (arme pentru tir sportiv ori folosite în cazuri de risc profesional), precum și peste 3.000 de cartușe. Aceștia au remarcat și existența unui poligon de tragere. Acesta era construit fără autorizaţie pe proprietatea actorului, cunoscut ca pasionat colecționar de arme.

Procuratura franceză afirmă că starul, în vârstă de 88 de ani, nu avea documente care să-i permită să deţină un astfel de arsenal. Public, se știa că Alain Delon și-a vândut colecția de arme la licitație, în 2014.

blank
Anchetatorii au descoperit armele lui Alain Delon la domiciliul său din Douchy (Loiret), la 130 km sud de Paris

”Umblă prin casă înarmați”

De la sfârșitul lunii ianuarie, actorul, care suferă de limfom, a fost plasat sub protecție judiciară. Justiția a numit un mandatar legal să-l asiste, în condițiile în care Alain Delon se află în centrul unui conflict virulent între cei trei copii ai săi: Anthony, Anouchka și Alain-Fabien. Dezvăluirea privind prezența armelor la proprietatea de la Douchy – unde actorul ar fi afirmat că vrea să-și pună capăt vieții – a dat naștere unei noi runde de acuzații între Anouchka și Anthony.

”Frații mei cred că sunt în Vestul Sălbatic”

„Cel mai rău”, explică fiica actorului într-un interviu acordat revistei Elle, „este că, deși Anthony și Alain-Fabien știu că eu urăsc armele – este treaba tatălui meu, o virilitate de la altă vârstă, el are o colecție destul de mare – ei umblă prin casă înarmați (…) Frații mei cred că sunt în Vestul Sălbatic.”

Fratele cel mare a răspuns rapid pe Instagram, calificând interviul surorii sale drept „dezastruos”. „Hai să vorbim despre arme”, a replicat el, acuzându-și sora că are aceeași pasiune pentru arme: ”Pentru cineva care urăște armele, păreai foarte curajoasă și talentată”, în opinia tatălui lor.

blank

„În ceea ce mă privește, a trecut mult timp de când am umblat înarmat și am rezolvat această problemă care m-a costat atât de mult în trecut”, a precizat Delon jr, conform Europe1.

În 2011, un foc accidental a fost tras în apartamentul lui lui Alain Delon din Geneva. Atunci a fost rănit grav un adolescent spaniol, în timpul unei petreceri organizate de cel mai mic dintre frați, Alain-Fabien Delon, pe atunci în vârstă de 17 ani.

Ștefan Jianu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *