Cioloș și Piedone au depus listele candidaților la europarlamentare

REPER și PUSL au depus, astăzi, listele candidaţilor la europarlamentare.

Europarlamentarul Dacian Cioloş a anunţat, la sediul BEC, că formaţiunea sa a depus lista cu semnăturile necesare, peste 240.000 de semnături şi au fost informaţi că lista de candidaţi a REPER a fost acceptată.

Lista REPER este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de co-preşedinţii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, precum şi deputatul Oana Alexandra Cambera. Cioloş a mai afirmat că REPER are pe listă şi oameni din societatea civilă, dar şi cu experienţă din Parlamentul naţional. 

Dacian Cioloș a anunţat că, în perioada următoare, partidul său va prezenta și programul pentru alegerile europarlamentare, dar a punctat, ca priorități, aderarea deplină la Schengen a României și susținerea pentru ca Republica Moldova să adere la UE.

Lista lui Piedone

Tot astăzi, și PUSL, partidul condus de primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus lista de candidați, cu semnăturile de susținere. Preşedintele executiv al PUSL a declarat că au fost strânse pentru alegerile europarlamentare 310.000 de semnături.

Lista este deschisă de generalul Cristian Barbu, urmat de Lia Ardelean, Mugur Ciuvică, Bogdan Ciucă, Raluca Bugnar, Bogdan Ion Jelea, Eugenia Şerban, Daniel Ionaşcu, Ionel Gae, Liviu Pop. 

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *