Cum va fi vremea în minivacanţa de Paşte

În minivacanța de 1 Mai și Paște, meteorologii spun că vremea se va încălzi de la o zi la alta, în aproape toate zonele țării.

„Începând de pe 1 Mai, vom avea o vreme caldă, cu temperaturi la scara întregii ţări între 17 până la 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile extra-carpatice. Vorbim aici de vest, sud-vest, sud. Pot spune că ne apropiem de maximumul unei zile de vară, dar nu excludem ca, pe parcursul serii şi al nopţii, să avem şi averse slabe”, a anunțat Elena Mateescu, directoarea ANM, potrivit Agerpres.

În Capitală, de 1 Mai, sunt așteptate temperaturi de până la 21 grade Celsius, iar cerul va prezenta înnorări, fiind posibile ploi în a doua parte a zilei. Toată săptămâna, temperaturile la București vor fi în creștere, iar în ziua de Paște, pe 5 mai, sunt anunțate 23 grade Celsius.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, Elena Mateescu a precizat că, în Bucureşti, „în special miercuri şi joi, începând din orele serii, sunt posibile averse de scurtă durată, în cantităţi foarte mici”.

La Constanța, în această săptămână sunt așteptate temperaturi de 18-19 grade Celsius.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *