Cristiano Ronaldo a vrut să-l lovească pe arbitru

Starul portughez Cristiano Ronaldo nu-și va aminti cu plăcere semifinala Supercupei Arabiei Saudite, împotriva lui Al-Hilal, după ce cariera lui se va încheia. Pentru atacantul Al-Nassr, a fost unul dintre cele mai proaste meciuri din cariera sa.

La finalul primei reprize, Cristiano i-a stricat un gol coechipierului, Otavio. După o pasă de pe flancul drept, Ronaldo a preluat mingea, deși era în ofsaid. Prin urmare, șutul lui Otavio după vizionarea VAR-ului nu a mai fost luat în calcul. Imediat după, portughezul a primit cartonaș galben pentru comportament nesportiv.

Totuși, problemele portughezului nu s-au încheiat aici. În repriza secundă, Cristiano a primit cartonaș roșu.

Situația s-a petrecut pe marginea terenului. Ronaldo a avut un conflict cu un adversar, timp în care portughezul a întins cotul. Arbitrul a considerat că a fost o lovitură intenționată și a suspendat vedeta.

Între timp, videoclipul arată că, după ce arbitrul i-a arătat lui Ronaldo un cartonaș roșu, fotbalistul s-a învârtit și a părut că îl va lovi pe arbitru.

Semifinala Supercupei Arabiei Saudite s-a încheiat cu o înfrângere de 1:2 în fața lui Al-Nassr. Pentru echipa lui Ronaldo, Sadio Mané a marcat singurul gol. Al-Hilal a marcat prin Al-Dawsari și Malcom.

Al-Hilal va juca cu Al-Ittihad în finala Supercupei Arabiei Saudite.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *