Cristian Gațu, divorț la 78 de ani. S-a încurcat cu menajera

Cristian Gaţu, unul dintre cei mai mari handbalişti ai României şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, este în plin proces de divorţ cu soţia sa, Tamara Gaţu (80 de ani), conform Adevărul. 

Faza finală a căsniciei de 53 de ani s-a mutat la Judecătoria Beiuş, din judeţul Bihor. Tamara Gaţu cere daune morale de 500.000 lei şi o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună. Cristian Gațu este acuzat de soție că a înșelat-o cu menajera casei, o femeie în vârstă de 53 de ani.

Următorul termen al divorţului este programat în aprilie, când cei doi soţi vor fi audiaţi, pentru a împărţi bunurile. În martie, conform sursei citate, Tamara Gaţu a solicitat ca noua parteneră de viaţă a lui Cristian Gaţu să fie audiată ca martor în cazul procesului de divorţ. 

Întrebat dacă s-ar fi aşteptat ca divorţul său să ajungă în atenţia publicului, Cristian Gaţu a fost tranşant: „Nu, nu, nu. Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport. Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem. 

(n.r. – Fiecare îşi alege viaţa personală) Categoric, dar că vrei, nu vrei, intri în morişcă, dar nu are importanţă. (n.r. – Trăiţi o altă viaţă alături de o altă persoană) Da, am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe”, a spus dublul campion mondial la handbal, Cristian Gaţu, pentru Orange Sport. 

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *