TAROM suspendă zborurile către Tel-Aviv

Compania TAROM a anunțat suspendarea temporară a zborurilor către Tel-Aviv, începând de astăzi, 12 octombrie. Cu toate acestea, compania va rămâne pregătită să opereze curse speciale la solicitarea Celulei de Criză a Ministerului Afacerilor Externe.

Reprezentanții TAROM au subliniat că au fost printre puținele companii aeriene care nu au întrerupt operațiunile către Tel-Aviv, grație eforturilor susținute ale piloților și echipajelor sale. În colaborare strânsă cu Ministerul Afacerilor Externe, TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni în intervalul 7-10 octombrie 2023. Aceste curse suplimentare au fost operate sub un regim special și au beneficiat de tarife preferențiale, acoperind doar cheltuielile de operare.

Continuarea operațiunilor în această perioadă dificilă se datorează în mare parte dedicării excepționale a echipajelor și piloților, cărora TAROM le adresează sincere mulțumiri pentru abordarea profesionistă a acestei situații complexe, conform comunicatului emis de companie.

Într-un comunicat ulterior, TAROM a informat că, având în vedere evoluția continuă a situației din Israel, compania va transmite actualizări periodice cu privire la operațiunile viitoare către și dinspre Tel Aviv. Compania rămâne angajată să ofere sprijin și soluții flexibile clienților săi, prioritizând siguranța și confortul călătorilor săi.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *