Ciucă: Aderarea României la Schengen va facilita demersurile UE de a sprijini ţările de pe Flancul Estic, a Ucrainei şi Republicii Moldova

Aderarea României la Spaţiul Schengen este un subiect foarte important pentru întregul ansamblu de măsuri care se iau la nivel european, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă, acesta subliniind că o astfel de decizie va facilita demersurile Uniunii Europene pentru sprijinirea tuturor ţărilor de pe Flancul Estic, dar şi a Ucrainei şi Republicii Moldova, informează Agerpres.

Şeful Executivului a susţinut, astăzi, la Palatul Victoria, declaraţii comune alături de Thierry Breton, comisarul european pentru piaţa internă, aflat în vizită oficială în România.

„Am discutat cu domnul comisar subiectul Schengen, care este foarte important nu doar pentru ţara noastră, ci pentru întreg ansamblul de măsuri care se iau la nivel european. Şi, odată ce vom dobândi acest statut, există o serie întreagă de aspecte care facilitează toate demersurile care se iau la nivelul Uniunii Europene în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivelor de sprijin al tuturor ţărilor de pe Flancul Estic, precum şi al Ucrainei şi Republicii Moldova”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.

Facebook

Comentarii

Un răspuns

  1. Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog
    for? you made running a blog glance easy. The full look
    of your website is wonderful, as neatly as the content!
    You can see similar here dobry sklep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *