Cîrstoiu rămâne candidatul Coaliției la Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei: după patru ore de discuții, liderii coaliției au decis să meargă în continuare cu acesta.

Presa a scris că au fost discuții aprinse, purtate pe marginea a două scenarii: fie o resetare a campaniei de până acum, care nu a adus cele mai bune rezultate, fie chiar schimbarea candidatului.

În cele din urmă, s-ar fi ajuns la această soluție, de păstrare în cursă a medicului Cîrstoiu, deoarece nu s-a găsit un înlocuitor al său în interiorul coaliției.

Din partea PSD, s-a vehiculat numele lui Daniel Băluță, primarul de Sector 4, dar acesta ar fi refuzat oferta, pentru a rămâne candidat la primăria de sector. Surse din PNL, citate de presă, au avansat, din nou, numele lui Sebastian Burduja.

În cele din urmă, s-a ajuns la concluzia că nici timpul nu mai este de partea lor, o schimbare a candidatului în precampanie fiind, totuși, prea tardivă.

Lunea viitoare, medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să-și depună candidatura oficială la BEC, cu semnăturile necesare, circa 23.000 de semnături.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *