Champions League: Real Madrid se califică la penalty-uri

Miercuri, 17 aprilie, Manchester City și Real Madrid s-au întâlnit în returul UEFA Champions League. Primul meci s-a încheiat la egalitate 3-3.

Real Madrid a marcat un gol destul de repede și a luat conducerea la general pentru cele două jocuri. Rodrigo a marcat în minutul 12. În prima repriză, City a păstrat mai mult mingea și a reușit să creeze o șansă bună, dar după șutul lui Halland, mingea a lovit transversala. Man City nu a mai creat nicio ocazie în prima repriză.

După pauză, Citizens au dominat terenul. Kevin De Bruyne a devenit salvatorul pentru Man City. În minutul 76 a tras un șut de la câțiva metri în poarta madrilenă. Meciul s-a mutat în prelungiri.

În prelungiri, ambele echipe au jucat mult mai atent și nu au vrut să-și asume prea multe riscuri, fiecare gol putând fi decisiv. Niciuna dintre echipe nu a marcat niciun gol și toată lumea aștepta loviturile de departajare.

La loviturile de departajare de la 11 metri, jucătorii lui Real Madrid au fost mai preciși. Portarul Andriy Lunin a devenit erou, salvând două penalty-uri. În semifinale, Real Madrid va juca cu Bayern Munchen.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *