Champions League: Real Madrid – Manchester City

Astăzi, 9 aprilie, Real Madrid va juca împotriva lui Manchester City pe legendarul Santiago Bernabéu în prima manșă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor.

Real Madrid abordează acest meci fără noi probleme de personal. Federico Valverde, care a lipsit din cauza unei răni minore la genunchi, și-a revenit complet și este gata de joc. Același lucru este valabil și pentru mijlocașul central Dani Ceballos, care va reveni în lotul lui Carlo Ancelotti.

Singurii jucători care au rămas în infirmeria lui Real sunt portarul Thibaut Courtois și fundașul David Alaba.

Pe de altă parte, Manchester City se confruntă cu probleme mult mai mari, mai ales în apărare.

Fundașul principal Kyle Walker și fundașul Nathan Ake nu au călătorit la Madrid cu echipa, în timp ce își continuă recuperarea după leziunile musculare. O veste bună pentru Manchester City, portarul lor principal, Ederson, este pregătit să revină după ce a ratat meciul cu Liverpool (1-1) din cauza unei accidentări la genunchi.

Real Madrid e mare favorită la titlu în La Liga, în timp ce Manchester City e la mare luptă în Premier League. Cele două sunt favorite și la câștigarea Champions League, putând vorbi de o adevărată finală deschisă oricărui rezultat.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *