Champions League: PSG – Barcelona

Astăzi, pe 10 aprilie, PSG va juca acasă cu Barcelona în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor UEFA.

PSG abordează acest meci cu probleme minime de efectiv. Doar doi jucători din echipa lui Luis Enrique vor rata meciul de astăzi din cauza accidentărilor: Presnel Kimpembe și Nordi Mukiele. Mukiele a suferit o accidentare ușoară în ultimul meci împotriva lui Clermont (1-1), în timp ce Kimpembe a fost exclus de peste un an din cauza unor probleme la genunchi.

Cea mai semnificativă absență pentru clubul parizian este Ashraf Hakimi. Fundașul drept al lui PSG este indisponibil din cauza acumulării de cartonașe galbene.

Este crucial pentru PSG că mijlocașul central Warren Zaire-Emery și-a revenit complet și a revenit la echipă. Totuși, din cauza absenței lui Mukiele și Hakimi, mijlocașul central în vârstă de 18 ani este așteptat să joace ca fundaș dreapta, poziție necunoscută pentru el.

Infirmeria Barcelonei se golește treptat. În prezent, singurele absențe confirmate sunt fundașul stânga Alejandro Balde și mijlocașul central Gavi. Cu toate acestea, revenirea lor este așteptată doar în sezonul următor.

În ceea ce îi privește pe de Jong și Pedri, ambii mijlocași centrali și-au revenit și sunt gata de joc. Cu toate acestea, potrivit rapoartelor presei catalane, doar de Jong va începe în formație, în timp ce Pedri va fi disponibil ca înlocuitor.

Partida se anunță deschisă oricărui rezultat, cu un avantaj ușor pentru PSG, dat fiind terenul propriu și forma oscilantă a Barcelonei.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *