Champions League: Manchester City – Real Madrid

Astăzi, 17 aprilie, Manchester City va juca acasă împotriva lui Real Madrid în manșa secundă din sferturile de finală din UEFA Champions League din sezonul 2023/24. Prima manșă dintre aceste echipe la Madrid s-a încheiat la egalitate 3-3.

Manchester City are lotul intact, toți jucătorii de la campioana Angliei fiind prezenți la antrenamentul de ieri înaintea meciului cu Real Madrid.

Antrenorul principal al lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a făcut rotații minore în ultimul meci cu Mallorca (1-0), iar din fericire pentru echipă, au reușit să evite noi accidentări.

Singura absență nouă pentru Real Madrid este Aurelien Tchouameni. Jucătorul francez va rata meciul de astăzi din cauza cartonașelor galbene acumulate.

Thibaut Courtois și David Alaba sunt încă absenți, iar revenirea lor este așteptată abia la începutul sezonului viitor.

Principala întrebare cu privire la formația de start a lui Real Madrid este cine îl va înlocui pe Tchouameni în apărarea centrală? Există două opțiuni: Eder Militao și Nacho. Militao a jucat doar câteva minute în La Liga după ce și-a revenit dintr-o accidentare de ligament încrucișat, astfel că majoritatea experților înclină spre Nacho.

Se anunță o partidă cu un deznodământ greu de pronosticat. Nicio echipă nu are avantaj după meciul tur, singurul atu pentru Manchester îl reprezintă terenul propriu. Ceea ce nu-l sperie pe Ancelotti care a declarat provocator: „Statisticile spun că Real Madrid nu a câștigat niciodată pe Etihad Stadium? Statisticile sunt făcute pentru a fi sparte”.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *