Champions League: Borussia Dortmund – Atletico Madrid

În această seară la Dortmund, Borussia va primi vizita celor de la Atletico, care vin cu avantajul victoriei cu 2 – 1 din meciul tur.

Borussia Dortmund a reușit să ajungă în fruntea așa-numitei „grupe a morții” cu PSG, AC Milan și Newcastle United, iar în optimile de finală s-au confruntat cu PSV. Prima manșă, care s-a desfășurat la Eindhoven, s-a încheiat la egalitate 1-1, dar în meciul de acasă, negri-galbenii și-au eliminat ușor adversarii, marcând două goluri.

Atletico Madrid s-a calificat fără probleme din grupa lor, dar a întâmpinat unele dificultăți în a ajunge în sferturi. În runda precedentă, madrilenii s-au confruntat cu finaliştii Ligii Campionilor de anul trecut, Inter Milano. După o victorie la limită (1-0) a italienilor acasă, Atletico a reușit să egaleze scorul total pe stadionul lor (2-1) și și-a asigurat locul în runda următoare la loviturile de departajare.

Prima manșă dintre aceste echipe s-a încheiat cu o victorie la limită pentru Atletico Madrid. Nu e singurul argument în favoarea lui Atletico, aceștia având performanțe de înalt nivel în Champions League, în ultimii ani.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *