Champions League: Bayern Munchen – Real Madrid

Bayern Munchen a avut un sezon dezamăgitor în Bundesliga, dar au dat dovadă de forță și stabilitate în Liga Campionilor. Singurul lor eșec a fost în manșa în deplasare din optimile de finală împotriva lui Lazio (0-1), dar au revenit cu o victorie convingătoare cu 3-0.

În ceea ce privește lotul, Bayern nu va beneficia de serviciile lui Kingsley Coman, în timp ce fundașul dreapta Sacha Boey va fi indisponibil și pentru meciul de astăzi.

Participarea fundașului central Matthijs de Ligt la meciul de astăzi este incertă din cauza unor probleme musculare minore.

Real Madrid a avut o parcurs impecabil în Liga Campionilor până acum, după ce i-a eliminat pe campioana în curs, Manchester City, la loviturile de departajare în runda precedentă.

Poziția portarului a fost un subiect major de discuție pentru Real Madrid înaintea meciului cu Bayern. Thibaut Courtois și-a revenit complet și este chiar în lot pentru acest meci. Cu toate acestea, este de așteptat să joace pentru prima dată în acest sezon în weekend împotriva lui Cadiz. Astăzi, Lunin este de așteptat să înceapă în poartă.

Fundașul central Eder Militao și-a revenit și a jucat primul său meci complet al sezonului împotriva Real Sociedad (1-1). Are șanse să joace în manșa secundă, dar astăzi, alături de Antonio Rüdiger, este așteptat Aurelien Tchouameni. David Alaba, de notat, nu va juca în acest sezon.

Din cauza cartonașelor galbene cumulate, fundașul dreapta Dani Carvajal va rata meciul de astăzi. El va fi înlocuit de experimentatul Lucas Vazquez.

Real Madrid pornește ca favorită în această dublă, dar Bayern este motivată de faptul că UCL a rămas singura competiție în care mai este angrenată cu miză.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *