Champions League: Atletico Madrid – Borussia Dortmund

Astăzi, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor UEFA, Atlético Madrid se va confrunta la Madrid cu Borussia Dortmund.

Atlético Madrid se apropie cu speranță de întâlnirea cu Dortmund. Cu toate acestea, atacantul Memphis Depay va rata cu siguranță meciul din cauza unei accidentări suferite în timpul antrenamentului.

Fundașul central Mario Hermoso, care a ratat ultimele meciuri din cauza unor probleme la șold, și-a reluat antrenamentele. Cu toate acestea, includerea lui în formația de start nu este așteptată.

Thomas Lemar, care a jucat doar 3 meciuri în acest sezon din cauza unei accidentări lui Ahile, a revenit și el la antrenament, dar nu este încă pregătit să fie inclus în lot.

Borussia Dortmund are o situație aproape ideală. Doar doi jucători din vicecampioana Germaniei vor rata meciul de astăzi: fundașul stânga Raphaël Guerreiro și atacantul Donyell Malen.

Având în vedere performanțele din ultimii ani în Champions League, Atletico are un ușor ascendent, însă Borussia poate oricând produce surpriza.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *