Champions League: Arsenal – Bayern

Astăzi, 9 aprilie, Arsenal va juca împotriva lui Bayern Munchen în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pe Emirates Stadium din Londra.

Antrenorul spaniol, Mikel Arteta, abordează aproape fără probleme de personal un meci foarte important împotriva lui Bayern Munchen. Singurul jucător de la Arsenal care nu va putea juca împotriva lui München este fundașul, Jurrien Timber. În același timp, se așteaptă și revenirea atacantului Gabriel Jesus în formația de start.

Bayern Munchen a avut îndoieli cu privire la participarea lui Manuel Neuer, Noussair Mazraoui, Leroy Sané, Kingsley Coman și Alexandar Pavlovic. Toți au ratat meciul anterior cu Heidenheim (2-3) din cauza unor accidentări minore, dar și-au reluat antrenamentele și sunt incluși în lotul pentru meciul cu Arsenal.

Arsenal e lider în Premier League și are prima șansă la titlu, în timp ce Bayern și-a cam luat adio de la Bundesliga. Un motiv în plus pentru bavarezi pentru a da totul în această dublă, în care ”tunarii” sunt ușor favoriți.

Meciul începe la ora 22:00.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *