Cai liberi pe străzile Londrei

Poliția londoneză a reținut doi cai de armată care au fost văzuți alergând liberi, fără călăreți, în inima capitalei Marii Britanii, miercuri dimineață. Se crede că alți cai sunt încă în libertate. Detaliile rămân incomplete cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar presa britanică raportează că șapte cai de armată au scăpat, poliția lucrând cu personalul armatei pentru a-i recuceri.

Au apărut rapoarte că unui șofer de taxi care aștepta lângă Palatul Buckingham i-a zdrobit geamul mașinii un cal speriat, în timp ce un autobuz de turism cu etaj parcat a avut parbrizul avariat. Poliția din orașul Londrei a declarat că doi dintre cai au fost recapturați. Pe rețelele de socializare circulau imagini cu cei doi cai, dintre care unul negru și celălalt alb, purtând șa și căpăstru.

Caii au fost văzuți alergând pe drumul de lângă Aldwych, care se află între centrul financiar istoric al Londrei și West End, centrul industriei de divertisment a capitalei. Ofițerii de poliție au reținut caii la aproximativ 4 mile (6 kilometri) est de centrul Londrei, lângă Limehouse.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *