Brad Pitt oprește filmările. Grevă generală la Hollywood

Marele actor Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, laureat al premiului Oscar, şi-a întrerupt activitatea la viitorul film al lui Joseph Kosinski („Top Gun: Maverick”), în semn de sprijin pentru greva actorilor şi scenariştilor de la Hollywood, după cum relatează Sky News, preluat de News.ro.

La începutul lunii iulie, Brad Pitt a fost văzut la Silverstone înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, alături de actorul britanic Damson Idris, filmând secvenţe pe pista legendarului circuit britanic, pentru filmul inspir„Filmările sunt acum în impas, deoarece Brad Pitt rămâne ferm alături de colegii săi din sindicatul actorilor”, a anunţat agenţia britanică AP.

Filmările trebuia să continue în weekend-ul trecut pe circuitul Spa din Belgia, cu ocazia Marelui Premiu de duminică, înainte de a fi anulate. Se aşteaptă acum ca producţia să fie reluată la Las Vegas în noiembrie, moment în care echipa de filmare speră că se va ajunge la un acord între sindicate şi platforme.

Paralizie totală la Hollywood

Din 14 iulie, sindicatul SAG-AFTRA, care reprezintă 160.000 de actori, cascadori, dansatori şi alţi profesionişti de pe micul şi marele ecran, s-a alăturat sindicatului scenariştilor, care era deja în grevă, în urma eşecului negocierilor cu studiourile privind salariile şi garanţiile acestora în faţa inteligenţei artificiale.

Potrivit directivelor Sindicatului actorilor, toţi membrii săi au interdicţie de a filma, dar şi de a-şi promova producţiile, fie personal, fie pe reţelele de socializare, pe durata grevei, ceea ce a dus la o paralizie totală a Hollywood-ului.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *