Boloni critică pe PSG, alături de alți oficiali francezi

Președintele clubului Le Havre, Jean-Michel Roussier, a criticat ferm acțiunile recente ale PSG.

Problema a apărut din meciul precedent de Ligue 1 împotriva lui Clermont, când antrenorul Luis Enrique a trimis 11 jucători noi, comparativ cu meciul din Cupa Franței împotriva lui Rennes (1-0). Principalele vedete ale lui PSG, printre care Kylian Mbappé, au intrat doar ca înlocuitori și asta s-a văzut pe tabela de marcaj, parizienii câștigând un punct cu ultima clasată.

„Își bat joc de microbiști. Este o expresie a disprețului imens față de Ligue 1. PSG își bate joc de liga noastră, ceea ce se pare că a fost validat de multă lume”, – a fost citat Russier de RMC Sport.

Oficialului francez i s-a alăturat și antrenorul lui Metz, Boloni, aflat și el în lupta pentru evitarea retrogradării și afectat direct de rezultatul nesperat obținut de Clermont; ”M-a deranjat ce s-a întâmplat”.

PSG, cu 63 de puncte, conduce confortabil în Ligue 1 și își poate permite rotația. Între timp, Metz luptă pentru supraviețuire, Clermont fiind unul dintre concurenții săi direcți.

Rotația lui PSG poate fi explicată și prin faptul că urmează meciul cu Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri, 10 aprilie.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *