Bayer Leverkusen și-a extins recordul de invincibilitate

În meciul din runda a 31-a din Bundesliga, Bayer Leverkusen a primit vizita celor din Stuttgart. Pentru gazde, acest meci nu a avut altă miză decât extinderea recordului de invincibilitate, în timp ce „șvabii” o concurează pe Bayern pentru a doua poziție.

În prima repriză, Bayer a jucat mai bine și și-a arătat intențiile de a-și extinde seria recordului. Totuși, începutul reprizei secunde i-a surprins pe suporteri. Mai întâi, Chris Führich a marcat cu un șut precis și i-a pus pe oaspeți în avantaj, iar apoi o eroare defensivă flagrantă a gazdelor i-a permis lui Undav să dubleze avantajul lui Stuttgart.

Aproape imediat după al doilea gol primit, Leverkusen a răspuns cu un gol al lui Amin Adli, iar suporterii au început să aştepte ultima parte a meciului, sperând la o nouă minune. Este de remarcat faptul că Bayer a marcat deja 15 goluri după minutul 90 în acest sezon. În ciuda eforturilor, golul marcat de Kossounou a fost anulat pe bună dreptate din cauza ofsaidului. Iar în ultimele secunde ale timpului de oprire, Robert Andrich, cu ajutorul unei abateri, a salvat un egal pentru echipa sa și a extins seria fără înfrângeri a lui Bayer la 46 de meciuri.

Scor final: 2-2.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *