Derby de zile mari: Aston Villa – Ajax Amsterdam

Aston Villa îi va găzdui pe olandezii de la Ajax la Birmingham, pentru manșa secundă a optimilor de finală din Conference League. Prima manșă la Amsterdam s-a încheiat cu o remiză fără goluri.

Aston Villa se va prezenta fără doi jucători din cauza suspendărilor. Mijlocașul Nicolò Zaniolo a acumulat prea multe cartonașe galbene, în timp ce fundașul central Ezri Konsa a fost eliminat în prima manșă împotriva lui Ajax.

În ceea ce privește accidentările, mijlocașul central Boubacar Kamara, fundașul central Tyrone Mings și extremul Emiliano Buendía sunt încă indisponibili. Participarea mijlocașului ofensiv Jacob Ramsey este pusă la îndoială din cauza unei accidentări minore la gleznă.

Ajax, înaintea meciului cu Aston Villa, a prelungit contractul principalului lor talent, Jurrien Hat, ceea ce este un semn pozitiv pentru dezvoltarea viitoare a clubului.

La Birmingham, Ajax va fi fără fundașul Tristan Gooijer, care a primit cartonaș roșu în prima manșă. De asemenea, accidentatul Steven Bergwijn va rata meciul.

Participarea fundașului Gastón Ávila și a lateralului Steven Berghuis este incertă.

Adam Neamţu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *