Armata ucraineană a lansat atacuri asupra teritoriului rus

În cursul nopții trecute, Apărarea Antiaeriană Rusă a reușit să doboare o dronă în orașul Podolsk, situat la sud de Moscova, conform declarațiilor primarului capitalei, Serghei Sobianin, joi. Potrivit acestuia, drona a fost interceptată și distrusă cu succes.

Potrivit datelor furnizate de primar, impactul nu a generat pagube materiale semnificative și victime în rândul populației. Resturile dronei au căzut în zone nepopulate, evitând astfel consecințe grave.

Ministerul rus al Apărării a emis, de asemenea, o declarație separată, afirmând că forțele armate au doborât o dronă ucraineană în regiunea Moscovei. De asemenea, acestea au interceptat o altă dronă în regiunea Leningrad, situată în nord-vest.

În altă parte a țării, în regiunea Belgorod din vest, aproape de granița cu Ucraina, guvernatorul Viaceslav Gladkov a informat că forțele armate ruse au doborât „10 rachete inamice”. În urma incidentului, o femeie a fost rănită de fragmente de muniție, iar ferestrele unei case și un garaj au fost distruse. De asemenea, liniile electrice și conductele de gaz au suferit avarii într-un sat din regiune.

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *