Argentina s-a calificat în finala Copa America

La primele ore ale zilei de miercuri, 10 iulie, a avut loc primul meci din semifinalele Copa America 2024, unde Argentina a înfruntat Canada.

Argentinienii au început puternic meciul și au reușit să înscrie în minutul 22. Atacantul lui Manchester City, Julian Alvarez, a găsit plasa, asistat de De Paul. Argentina a avut posesia în prima repriză, dar nu a reușit să creeze alte amenințări semnificative pentru poarta adversarilor. Același lucru se poate spune și despre Canada, astfel că scorul la pauză a rămas de 1-0 în favoarea Argentinei.

La începutul reprizei secunde, Lionel Messi a marcat primul său gol din această Copa America. În minutul 51, căpitanul echipei a dublat avantajul după o pasă a lui Enzo Fernandez. În ciuda eforturilor jucătorilor canadieni, ei nu au putut să surprindă apărarea argentiniană.

În final, Argentina și-a asigurat o victorie convingătoare cu 2-0, Lionel Messi marcând primul său gol al turneului, iar echipa sa avansând în finala Copa America pentru a doua oară consecutiv.

Adam Neamțu

Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *